felco hatter
felco hatter
FELCO metszőollók és ágvágó ollók hivatalos kis és nagykereskedelmi on-line áruháza

Felco 801/ 801G akkumulátoros metszőolló F801Méret kis- és nagykezűeknek egyaránt
Hossz255 mm
Súly745 g
Vágási átmérő
30 mm
Különösen ajánlott
szőlő, gyümölcsfa, park és kertápolás
Jobbkezes (801)
Balkezes (801G)

gép+hátizsák+akku+szerszámtartó+ellenőrző box+távkapcsoló

FELCO 801 elektromos metszőolló, intenzív, hosszan tartó metszési munkákhoz.

A FELCO 801 ollóval, a FELCO bővítette elektromos metszőolló kínálatát. Ez az innovatív modell, köszönhetően a tökéletes tervezésnek, különösen alkalmas szőlőültetvények metszési munkálataihoz. Gyors vágás, könnyű és ergonomikus kialakítás, a FELCO 801 könnyedén utat tör magának a sűrű ágak között is. Az olló vágás átmérője 30 mm, így a FELCO 801 ideálisan alkalmazható számos más területen is. Különösen alkalmas szőlőben történő munkavégzésre, de a FELCO 801 használható különböző kertészetekben, faiskolákban, valamint parkok és magán kertek gondozására.A FELCO 801 maximális kényelmet biztosít a felhasználónak. A FELCO 801 tervezése során a professzionális felhasználók igényeit tartották szem előtt a tervezők.

Az eszköz könnyű, kitűnő a súlyelosztása, kényelmes és kellemes a kezelése. Az érzékeny ravasz, és a kompakt test páratlan irányíthatóságot biztosít. Ezzel az ergonomikus eszközzel, könnyebb a munkavégzés, hiszen a kialakításnak köszönhetően jelentősen csökken a kar és a váll izmainak erőkifejtése.

A FELCO a balkezesekre is gondolt, és kifejlesztette a FELCO 801G speciális balkezes modellt.

A kompakt és könnyű, FELCO 880 hátizsáknak köszönhetően, garantált az egyszerű, akadálymentes mozgás, illetve az akkumulátor súlyának elosztása is kényelmessé teszi a viseletet.
A gyapjú bélés optimális légáramlást garantál, a nagyobb kényelem érdekében. A hátizsák kompatibilis más elektromos FELCO modellekkel (FELCO 800, 810,820).

Az ultra-puha kábel rögzíthető mindkét karon és átvezethető mindkét vállon, így biztosítható, hogy munkavégzés közben ne akadjon be az ágakba.

A termelékenység jelentős növekedése érhető el a FELCO 801 elektromos metszőollóval.

Az eszköz kialakítása és vágófej geometriája lehetővé teszi, hogy a FELCO 801 könnyen mozogjon az ágak között, munkavégzés során.

A step-by-step mód lehetővé teszi a penge pontos mozgását, attól függően, mekkora nyomást fejtünk ki a ravaszra, akkor is, ha nyitjuk illetve zárjuk az ollót.

A félig nyitott vágás opcióval értékes idő takarítható meg, ha kis méretű ágakkal dolgozunk.

A FELCO mérnökei innovatív és hatékony szerkezetet terveztek, köszönhetően a megnövekedett fordulatszámú villanymotornak és a vágópenge mozgató mechanikának.

 

A digitális kijelző számos hasznos információval szolgál, mint például az akkumulátor töltöttségi szintje, vágások száma, hibaelhárítás, stb.

Az akkumulátor egész napos munkavégzésre alkalmas, a vágandó ágak átmérőjétől függően. Amennyiben szükséges, egy második akkumulátort könnyen hozzá lehet csatlakoztatni a metszőollóhoz, függetlenül a töltöttségi szinttől. A lítium-polimer (Li-Po) technológiának köszönhetően, az akkumulátor feltöltésére 1,5 - 2 óra elegendő.

A stand-by üzemmódnak köszönhetően a biztonságos munkavégzés garantált.

A FELCO 801 elektromos metszőollóhoz további vágófejek vásárolhatók. A 800M patavágó fej, juhok és kecskék gondozásához használható, speciális, fertőzés gátló bevonattal. A 800F vágófej ideális kis átmérőjű ágak metszéséhez, 20 mm-ig.

Természetbarát eszköz köszönhetően annak, hogy a vágófej kiváló minőségű edzett acélból készült, a vágás minősége is tiszta és precíz. Így a metszést a fa, cserje, vagy egyéb növény megrongálása nélkül tudjuk elvégezni, valamint hozzájárulunk a vágás felület gyorsabb regenerálódásához.

Mikrometrikus csavar teszi lehetővé a penge és az ellenpenge közötti precíz beállítást.

Rendkívül egyszerű karbantartás.
A vágófej karbantartási műveletek könnyen elvégezhetők az eszköz szétszerelése nélkül, köszönhetően a zsírzó csavarnak, amely lehetővé teszi a könnyű és hatékony vágófej kenést.

A kovácsolt alumínium ház biztosítja a szerszám hosszú élettartamát.

A FELCO 801 olló könnyed fogású, a felhasználó számára olyan élményt nyújt, mintha egykezes metszőollót használna, kiegészítve egy elektromos metszőolló minden előnyével.

Felco 801 bemutató videó:Bruttó eladási ár: 579 900 Ft.  
Felco 801 akkumulátoros metszőolló
nagyításmentés

Felco 801 akkumulátoros metszőolló
nagyításmentés

Felco 801 akkumulátoros metszőolló
nagyításmentés

Felco 801 akkumulátoros metszőolló
nagyításmentés

Felco 801 akkumulátoros metszőolló
nagyításmentés

Felco 801 akkumulátoros metszőolló
nagyításmentés

Tartozékok, kiegészítők:

MegnevezésKépBruttó ár Kosárba
Felco 990 zsír
F990

Hossz: 130 mm
Súly: 40 g
Töltősúly: 30 g

Felco 990 zsír3 080 Ft.nincs
bejelentkezve
Felco 980 karbantartó spray
F980

Hossz: 115 mm
Súly: 75 g
Űrtartalom: 56 ml

Felco 980 karbantartó spray3 790 Ft.nincs
bejelentkezve
Felco 903 fenőkő
F903

Hossz: 100 mm
Súly: 50 g

Felco 903 fenőkő5 990 Ft.nincs
bejelentkezve
© 2008-2015 felco.hu
Hungary, 2013 Pomáz, Toldi M. u. 28.
Tel. +36.26.262.336 Fax: +36.1.431.0234
| e-mail: infoantiszpem:Dlobest.hu | Minden jog fenntartva! |
ÁSZFJogi nyilatkozatAdatvédelem
Hivatalos FELCO SA oldal: www.felco.com